Ett läge helt bortom kontroll

Kort och gott:

Jag är fruktansvärt trött efter helgens segling (men det har varit fint och bra och helt värt det) och sitter nu och hetspluggar sista kvällen innan den dag då projektarbetet ska lämnas in. Lite typiskt mig att sitta in i det sista.
Inte nog med att jag på något sätt, under ett samtal med mamma, lyckas stänga ner dokumentet så att 1½ sida viktig och bra text försvinner, så har jag nu ordbajsat mig igenom flera sidor så jag nu känner mig precis som rubriken säger, i ett läge helt bortom kontroll.

Klockan är mycket, jag fylld på för mycket socker och mer virrig än pigg. Men det ska gå.
Det måste gå.
Nu.

En sista studentfest och en (förvånansvärt) produktiv bakfylledag

Sammanfattning av gårdagen:
Prosecco, allsång, dans, hångel och fina vänner.

En himla fin kväll med en mysig förfest och lite galnare party i stan.

Vaknade förstås med dundrande huvudvärk, sådär lagom tidigt efter fem, för att först sjukanmäla mig och sedan bestämma mig för att trots allt ta en dusch och masa mig iväg till skolan.
Har även lagt schema på jobbet, skrivit avtal för våren och sommaren, samt hunnit med ännu ett möte.

Känner mig rätt duktig trots allt, som orkat med såpass trots att till och med mamma tyckte jag var trött och blek idag. Det enda som saknas nu är motivation nog för att få skolarbetet gjort, så jag antar att det väl lutar åt rostemackor, varm choklad och tv-mys.

Det är ju trots allt torsdag..

The place beyond the pinesDet må bara ha varit jag, Simon och en medelålders man i biosalongen, vilket ju kanske skulle kunnat tas som ett dåligt tecken, men icke. Filmen var förbannat bra. Lite förvånansvärda vändningar här och var men i helhet väldigt bra och väldigt fin. En film med Ryan Gosling går helt enkelt sällan fel.

En film jag absolut lär se igen. Helt klart.