Anställd

Jag lägger på luren och står chockad kvar i korridoren. Tyst, skakig och börjar nästintill bli tårögd. Men jag vill bara skratta. Skrika av glädje för att det är på riktigt. Så jag springer. Jag springer ner för trapporna, sträcker in huvudet i en datorsal och berättar för Lisa, springer snart vidare och berättar om vad som just hänt. För jag är så stolt. Jag är stolt och ringer mamma som låter glad, ringer pappa som utbrister "Oh fyfan!" på det mest positiva sätt som man någonsin kan tänka sig höra den kommentaren på och sätter mig ner.

Allting blir blankt där och då för jag fattar inte riktigt än.

Jag har fått jobb och så många onödiga ton av oro, ångest och panik har släppt. Jag känner mig lättad för första gången på veckor och vet att det kommer att gå bra.

Anställd.
TImanställd.
Vikarie.

Jag har fått ett jobb och det är helt otroligt.

Så nu kör vi, börjar jobba stenhårt så snart allting är ordnat, tjänar pengar och så säger jag "London here I come" om sju månader.

HURRA!

Fredagsfavorit/-er: Youtubes bästa.

Jag vet inte hur många, men det är många nätter som jag har suttit vaken, sökt runt på youtube och hittat videor som fått det att riktigt kännas, som berört på ett eller annat sätt.
De här är två absoluta favoriter, videor som jag har tittat på om och om igen, skrattat och gråtit till.
Ville bara dela med mig av dem just därför, för att de är just så fina som de faktiskt är.