Bumbibärssaft, dans och pussar

Haft en sådan himla fin, pussig och rolig helg. Träffat några finisar från skolan, varav 4 av 5 som jag inte träffat sedan vi tog studenten, druckit mjölkdrinkar med fireball och haft det gos. Igår ölade jag på en förfest till toner av allt från Håkan Hellström och Markus Krunegård till The Vaccines och The Libertines, detta trots att sällskapet nog egentligen lyssnar på det mesta utom just det. Själv sittdansade jag på en stol och var nöjdast av alla, gick ut och drack "bumbibärssaft", dansade och pussades fram tills det att sista bussen gick hemåt i natten. 

Så himla glad över hur bra denna helg har varit. 
(Men att söndagsångesten kommit krypande är ändå oundvikligt).

Fredag med pannkakor, bussar & fina schoolmatesDet har gått tre veckor, tre veckor sedan vi tog studenten och jag bara hoppas, hoppas så himla mycket att vi fortsätter ses, fortsätter umgås och gör det allra bästa av den här sommaren. 

I veckan har jag picknickat vid en sjö, bowlat, varit sjuk och sett ca 25 avsnitt Hollywood Heights på två dagar. Idag är det fredag, och även om jag inte kan låta bli att förknippa fredagar med hur många veckor sedan det var vi tog studenten och bli helt melankolisk så ska jag äntligen få umgås med så himla fina personer. Jag är frisk igen, så frisk som jag lär bli, bussarna har börjat gå igen (hallelujah!), studiestödet droppade in på kontot som en fin surprise och jag ska få träffa fina schoolmates, varav somliga som jag inte sett sedan studenten. Fint fint fint. 

Men innan dess ska jag äta pannkakor med mor min, ta en sväng i stan och se om jag hittar något fint till kvällen och antagligen se ännu ett par avsnitt av Hollywood Heights!

Det är en bra dag idag, en väldigt bra dag.
 

Ledig dag och + + +

Bra saker idag: 
+ Ledig dag och därmed sovmorgon fram tills lunch
+ Hittade denna grymma tjejs blogg: Jennifer
Fattiga riddare + bacon blev dagens middag
+ (Äntligen) bokat in ett datum för lite finsällskap av Simon
+ Läste att The Vaccines kommer med nytt inom kort = kanske kan en då ha tur att få se dem i höst igen.
+ Tänker strax gå bort och spendera ett par timmar hos min kära mamma.