this week so far.

Dagarna går fort fort fort och jag hinner knappt ens tänka på annat än vad som händer just i stunden eller vad som ska göras härnäst. Men här är en liten mini-update från veckan hittills: 

Måndag: 
Var bjuden hem till Tina m.fl. tillsammans med Jacob för lite middagsmys/vinhäng. Satt på golvet och drack vin och åt en massa god mat (grönsaker, vitlöksbröd, dip, räkor m.m.), pratade om London, livet och så himla mycket fint, åt världens godaste cupcakes (Red velvet) och hade det bara så himla bra. 
Efteråt blev det spontant en öl på Translate bar med Jacob och det slutade med att vi hängde på några nya polska vänner ut i Shoreditch innan klockan blev mycket och vi tog nattbussen hemåt igen. 

(Bilder stulna från Michelles blogg)

Tisdag: 
Spenderade större delen av dagen i sängen/soffan innan det blev beslutat att jag skulle på bio med Felix som jag och Tina träffat på förra helgen. Slutade dock med rödvin, James Blake och en himla massa bra prat. Helbra kväll även denna! 

Onsdag: 
Spenderat eftermiddagen med Bella som är här på besök - gått runt i centrala London i säkert 6 timmar sammanlagt innan jag till slut kom hem igen. Resulterade i några svängar in på Nike-Town och långpromenader i jakt på fler affärer som säljer Nike-produkter. Blev mycket prat och planer smiddes för morgondagen då Bellas shoppande tas till nästa nivå: Westfield shoppingcenter. 
Men nu, ikväll, väntar en hemmakväll med mina roomies och troligen mer sömn än veckans tidigare nätter.

veckoplanering

"Nu har jag en hel ledig vecka framför mig!" sa jag i fredags efter mitt sista jobbpass på ett tag. 
Men ledig? Ja, jo, beror väl på hur man ser på saken. 

Efter fredagens pubhäng med Tina och lördagens trötta dag i soffan så blev det igår Brick lane market med Jacob m.fl. och veckoplanering för hela slanten. 
För ja, lite händer det trots allt:
- Måndag: Hämta upp ny plattång då min andra olyckligtvis delades i ca två delar efter en liten händelse häromdagen, träffa Jacob och gå på lite knytis-vinmys-something hos Tina m.fl.
- Tisdag: Förhoppningsvis få till lite visningar samt ut och ta ett glas med Felix. 
- Onsdag/Torsdag: Återigen förhoppningsvis visningar, samt träffa Bella som kommer vara i London då! 
- Fredag: Jobb, jobb, jobb och om jag har tur en ledig kväll att spendera med Erika och Maja som är på besök! 
- Lördag: Jobb
- Söndag: S O V A

Ledig? Tja, vi säger väl så! 

"You are not in Sweden anymore"

ÄNTLIGEN!
Som jag längtat och längtat så himla gudars mycket efter att träffa Tina igen. Och så plötsligt, efter att senast vi sågs ha vaknat upp bredvid varandra, bakis, i en dubbelsäng i Strömsnäsbruk, så springer jag hejvilt över övergångsställen kors och tvärs för att panikkrama en av mina allra finaste vänner. 
För nu är vi här, båda två, i London.

Kvällen börjar med ett par glas vin på The old blue last - där det dock slutar med att det bara är märkliga människor som pratar med oss och vi bestämmer oss för att gratis är gott men det är dags att gå vidare trots allt.Vi hamnar på baren jag var på för ett par veckor sedan och älskade - som visade sig vara den bar som hör till hostlet som Tina bodde på alldeles nyligen! 


Vi träffade på några goa och trevliga människor och det byttes nummer, kramades, pratades om allt möjligt. Jag blev erbjuden en Londonguide och eventuella jobbmöjligheter i framtiden - och Tina, ja hon kände uppenbarligen för att läxa upp Paulo litegrann..


Så himla gosigt och bra att ha fått lite Tina-time.

Och kvällen slutade med att Tina trodde hon bodde söderut, jag åkte hem och lagade köttfärsås klockan tre på natten och åt halvkokt pasta sittandes på köksbänken innan det var dags att ställa ett nytt alarm och smyga sig ner i sängen. 

Helbra kväll helt enkelt!