Platform Bar & Café

Efter att ha haft en dålig dag och varit på dåligt humör så slutade det i alla fall bra - en mysfika med Erika och Elin på Platform Bar & Café i Hackney på deras takterass som ligger mysigt undangömd och som passade extra bra med tanke på att det var sol och trots allt rätt varmt idag. 

 

Söndagsbrunch och Brick Lane Market


Började dagen med brunch på Cafe 338 tillsammans med Elin och Erika. Givetvis valde jag sockerbomben pannkakor med maple syrup och glass!

Sedan drog vi vidare till Brick lane market med mat, kläder och folk precis överallt.
Fick syn på denna affär och var bara tvungen att gå in. Festligt värre!

Gillas!!

Pausade till slut på en trottoarkant med trötta ben innan vi kikade en sista stund innan det var dags för mig att lämna tjejerna och dra vidare på annat håll. 

Vilket slutade med att jag träffade upp Jacob som jag inte träffat sedan Hultsfredsfestivalen 2012. Det blev då lite mer promenixande och en öl på Vibe Bar. 

Kanonbra söndag som nu avslutas med Julias tacopaj och film!

Friday I'm in love (with London)

Blev frisk till slut och detta firades med att äntligen träffa upp Elin och Erika som flyttade till London nu i tisdags, det blev takterasser och pints, prat och mycket mys. Blev även lite äventyr tillsammans med Julia och kvällen avslutades med lite matlagning här hemma. (Som dock, vilket bör nämnas, blev nästintill oätlig pga en väldigt salt tsatsiki... *liten hint till Julia*)

Idag blir det utemiddag med Isabel och hennes mamma, imorgon brunch med Elin och Erika och troligen Brick Lane Market med Jacob. Så HIMLA gott att vara frisk igen.