~


Valen är gjorda, det går väl att grubbla och fundera över om jag borde valt till fler program eller inte men fram tills den 11 juli så är det bara en sak som går att göra: hoppas hoppas hoppas på att jag kommer in. 

En sak som i alla fall står klar är ju då att jag kommer att flytta tillbaka till Halmstad, om ca en månad är jag tillbaka och redo att spendera sommaren - till stor del i alla fall - i Halmstad. Så till dess letad jobb och flytthjälp för snart är det dags och vad som än går att tänka om saken så är jag nöjd med mitt beslut och ser återigen fram emot att komma hem till Halmstad.

Göteborg må vara den stad jag kanske älskar mer i många fall men den står kvar. Och förstås, det är ju inte heller långt bort!

Feminism, G. Schyman och nattåk i kundvagn.I torsdags var jag på Jazzhuset med Minnea m.fl där Gudrun Schyman hade föreläsning! Sjukt bra grej och så mycket folk att det blev fullt alldeles för fort! Kvällen fortsatte med öl och dans tills klockan blev matdags då vi även insåg att vi missat sista bussen hem! Så vi hittade en ensam kundvagn och begav oss hemåt i natten, en aning uttittade av de bilar som faktiskt passerade men på gott humör trots att vi missar bussen. Vad gör det när en kan åka kundvagn liksom? Hur skakigt det än må vara och hur panikslagen jag än var emellanåt över att välta.. 

(Och hallå, hur grymt är det inte att Gudryn Schyman kom till Jazzhuset och skapade en så lång kö att det blev helt proppfyllt samt var folk som inte kom in men ändå hängde kvar utanför!)

Partner in crime på besök!

Veckorna går och nu har jag bott i Göteborg i över två månader, det har för fasen till och med hunnit gå och bli April?!
Hur gick det till, kan jag då fråga mig. Jag flyttade ju hit i Januari då det fortfarande var kolsvart när jag gick hem från jobbet och snöade titt som tätt. 
Och nu, nu är det vår på riktigt. Vår så att jag kan sitta ute i trädgården varenda dag och njuta av solen. Och det är så himla bra och fint.

I helgen kom min partner in crime hit i alla fall!

Vendela!!


Vi handlade, åt och hamnade sedan ute i trädgården där vi drack pärongrogg och värmde upp inför klubb Saturn!


Therese var också med en sväng!


Top Model session á la "You wanna be on top?"


Piggelin-Therese på buss mot stan.

Mörka mobilbilder någonstans på en popklubb.

Samt toalettbilder i snapchat (standard).

Och just här slutar kvällen framåt klockan 06 när vi sitter på första bästa morgonbuss hem, tröttare än någonsin förut. Men, när Vendela är på besök - då får man helt enkelt vara beredd på det. På förlorad sömn och en morgondag fylld av trötthet och gnäll. 

Tur att du inte hälsar på allt för ofta vännen, men ja, som vi sa - det där var förfesten inför Valborg. Då. Då kommer hon och vår andra kompanjon upp. 

Men nu, nu är det vaniljkvarg med banan som är festen för mig!