Första dagen på jobbet..

Första dagen på jobbet både gick och kändes bättre ån vad hag vågat hoppas på! Sålde mest i min projektgrupp och ägnade rasterna åt att spela kort + lära känna några av de som jobbar där lite bättre. 

Men tröttheten kickade in rejält under eftermiddagen och väl på netto i kön till kassan kände jag mig fullkomligt utmattad. Tidig morgon och många nya intryck men det ska nog fasen bli bra ändå! Så ska nu snart gå in och göra mig redo för natten och ägna sista stunden ikväll åt någon podcast eller dylikt!

Tycker för övrigt om min lilla stuga enormt och att bo i kollektiv är ändock väldigt trevligt för en smått sällskapssjuk person som mig!

En bowling-och-öl-lördag

Tog chansen att följa med Linda, Jamie och Rick för att bowla igårkväll trots att jag velat i flera timmar, men roligt blev det och bowlingkväll blev sedan ölkväll på andra lång och där träffade jag på mina goa bartenders på Kings head som jag lärde känna förra året och fick billig öl till på köpet!Och idag: mindre pigg och ska just avboka dagens fika-dejt och stanna hemma, dricka vatten och äta godis i sängen.
Godnatt

Göteborg!

Från Halmstad till London till Halmstad och så vidare till Göteborg, staden jag velat bo i sedan jag i åttan svarade på frågan "Vad gör du om tio år?" med att jag då skulle jo i Göteborg. Må inte vara tio år sedan dess men det närmar sig!

Så igår lämnade jag Halmstad tillsammans med pappa och ett fyllt baksäte + bagage!


En sväng på ikea med köttbullslunch och inhandling av diverse nödvändiga saker blev det förstås med!


Flyttkaos...


Lite mindre flyttkaos... Ca här börjar jag ändå känna att rummet är mitt och här kan jag bo!

Idag lämnade jag huset och begav mig in till stan för att köpa ett månadskort och med mig hem kom även ett par skor - må bli väldigt väldigt lång i dem men de är ju trots allt väldigt fina och varma så vad gör det?


Nu dricks det vin och jag är fredagsfin och redo för att hänga på en av mina roomies ut en sväng på stan!

På måndag börjar jag jobba men tills dess ska jag passa på att njuta av det faktum att jag bor i Göteborg och även lära känna mina roomies lite bättre! Så imorgon blir det bowling med Jamie, Rick och Linda! 

Men nu: vin och ett nytt försök att se om internet funkar här i huset!