Svinsexa/hippa 20140628

Igår var det dags för Fredrik och Josse att få sin svinsexa/hippa efter att de gifte sig i smyg i November förra året...
Inget ont anandes (förutom Josse som kände på sig att det var någonting underligt) så kom de hem till Anna och Daniel efter tio igår.

Vad de än förväntat sig så var det nog inte det här i alla fall...

Fredrik blev påhoppad av grabbarna iförda rånarluvor, fastbunden och inslängd i en bil.. (Den chocken fick delas med Josse som istället fick ett lite lugnare välkomnande).


De fick givetvis byta om till ja.. bröllopsklänning och.. något mindre snyggt..

Det blev brunchdags med alla möjliga godsaker..


Och efter brunchen begav sig killarna iväg på sitt håll och för oss tjejer blev det först och främst betonggjutning!


Följt av picknick!


Hela tjejgänget!

Väl tillbaka i huset var det dags för grabbarna och oss tjejer att slås ihop igen, detta för att ge oss bort till Kärlekens IP för att köra brännboll och lek!

Sedan tillbaka igen för grillning!

Bror och jag!

Slutligen åt vi middag, efterrätt, drack mer vin och hade det gött. Det blev diktuppläsning av brudparet som fått uppdrag tidigare under dagen samt försök till lekar och bröllopsvals..

En toppendag helt klar och vi kan väl hoppas att de tyckte samma sak! 

Tonight's the kind of night

Efter en sjukdag spenderad i sängen var allting på topp igen igår och tur var väl det! För då var det dags att planera torsdagsbravaderna och åka till Julia på drinkkväll med henne, Isabella och Alexandra. 

Efter ett glas prosecco gjorde vi sangria!

Följt av mojitos!

Pratade jobb, liv, skola, musik och annat som faller sig fint när man dricker drinkar och lär känna sina kollegor (+ A) en torsdagskväll i juni liksom.

Drinkarna tog slut och vi bestämde oss för att det var dags att röra på sig! 
Här är vi allihop: moi, Alexandra, Isabella och en heltaggad Julia!

Vi hamnade förstås på the one and only Tillsammans och fortsatte med sangrian!

Det var mysbelysning, akustiskt live och fint fint fint!

Spegelselfie-snapchatbilder togs det också!

Och till sist hamnade vi även en sväng på Bulls för ett sista glas vin.
Att jag har fina kollegor är ju ett som är säkert minsann!

Så tack och skål för en första av många fina sommarkvällar med så bra sällskap!

Haruki Murakami, smoothies och förkylning


Att börja veckan med ledighet, Haruki Murakami och Snapple.. Ja det hade ju helt klart kunnat vara värre. Hann träffa Sanna och mysa, hälsa på en krasslig mormor och spendera resten av dagen på just ovanstående sätt i sängen. 

Igår var det återigen dags för jobb men blev ca den bästa jobbdagen so far och någonsin. Experimenterade fram smoothies med Julia vilket resulterade i fem smaker och mycket provsmakande. Favoriterna blev hallon & apelsin samt blåbär & kardemumma! 
Utöver detta hade vi tacobuffé så det blev även detta till middag. Så ja, det kunde väl inte blivit mycket bättre än så!

Skulle även ha jobbat idag men då kroppen säger ifrån med feberkänslor och förkylning så blir det en vilodag trots allt. På schemat idag står alltså endast läsning och sängmys idag. En sådan dag kan vara okej men sen får det räcka, har definitivt inte tid till att vara sjuk nu!