vi bara fredagsmyser


Gårdagen blev ytterst spontan och en väldigt bra fredag! Efter en lunch hos mami och lite fix här hemma begav jag mig mot stan för årets första sangria på Tillsammans med Maja och Emil! En kanna av den bästa sommardrycken senare tog vi oss hem till mig då jag nu varit ensam hemma och tyckte att lite sällskap vore fint.
Följande timmar fylldes därför med pastasallad, vin, kortspel, yatzy och mys på altanen med dessa två innan det blev dags för lite kaffe och sedan bussen åter till stan!

Blev en helbra fredag med goa vänner och många oldies but goldies som dök upp lite oväntat här och var! Och hur fint är inte det liksom? 

Kom hem i rimlig tid för att hinna med en nap imorse och nu kör jag en hemma-lördag med undantaget att gå bort till mamma innan det imorgon bär av till Göteborg och #KENTFEST!!!

Torsdagspizza!

Då pappa lämnat huset för att åka till Tyskland med Cecilia så bestämde jag mig för att ha en mysig dag hemma med mig själv - sov till lunch och begav mig sedan iväg en sväng till affären för att handla. Kom då att tänka på ett inlägg hos niotillfem för ett tag sedan och blev sugen på pizza. Resultatet blev just därför ingredienser till detta och även pastasallad och det förstnämnda fick förstås bli dagens middag!

Köpte ett färdigt pizzakit med deg och tomatsås. Till topping blev det parmaskinka och salami, körabärstomater, champinjoner och mozarella!


Så det var bara till att rulla ut degen på ett bakplåtspapper, på med tomatsås, skivade champinjoner, bitar av parma och salami..

..Skiva ner körabärstomater och strö över mozarellan..


..Och slutligen på med lite riven ost, oregano, salt, peppar och olivolja. In i ugnen i drygt en kvart..

..Toppa med lite ruccola och voilá! Dinner is served!

Så gott! 
Dessutom väldigt smidigt och snabbt när man inte riktigt vet vad man är sugen på!

I feel better when you are here, I feel better with you

* Saker jag gjort i veckan so far: hängt x antal timmar i solen med vänner, spelat kubb, druckit öl, ätit pizza på en uteservering och sökt jobb när jag varit full på en tisdag. 
* Saker jag ska göra resterande del av veckan: vara ensam hemma, åka till Göteborg och gå på kentfest(!!)

Jag må vara arbetslös nu och jag må inte ha några pengar till övers men hittills tycker jag livet här hemma i Halmstad är helt okej ändå. Det enda som saknas nu är ett jobb, men sen så! 

Evelina och jag igårkväll.