Mammas födelsedag

Idag är det mammas födelsedag och jag sitter just nu och väntar på att det ska bli dags att åka hem till henne på födelsedagsmiddag. Såhär såg det ut förra året när jag bodde i London när mamma fyllde år och hon kom över för att fira sin 50-årsdag med mig. 

Älskar dig mamma! <3

Muffins och Prosecco på en födelsedag.


Igår var det ingen mindre en den här fina tjejens födelsedag! Mathilda fyllde 20 år och detta skulle förstås firas - men först gick hon givetvis en premiärrunda på systemet och åt sedan sushi! 


Efteråt följde jag med henne hem för att förbereda för kvällen. Mathilda bakade muffins och jag ägnade mest tid åt att blåsa ballonger och äta smet.. 


Gick även igenom hennes garderob i jakt på någonting att ha på mig på kvällen och hittade massvis med fina ting så som klänningen jag har på mig på den här bilden. Den var dock lite för kort så jag fick byta om igen.


Tids nog kom i alla fall de andra och vi satt på golvet och åt muffins, drack prosecco och Mathilda fick givetvis presenter! 


Ballongerna kom till användning, här har vi Lucas, en exalterad Peter och Elena.


Alexandra och Rebekka var också på plats! 


Vet ej vad som pågår men både Elena och Alexandra verkar väldigt entusiastiska.


Lucas


Sara och jag i en tjusig soffa. 

Kvällen avslutades i stan och när vi promenerade hem till Mathilda framåt halv två var jag orimligt trött och somnade sedan mitt i en mening under en varm filt hemma hos Mathilda.
Och även om kvällen hade sina nederlag så måste jag ändå säga att det var en himla fin kväll på sitt egna lilla vis.

Idag: soffläge och netflix. Just så som det ska vara en dag som idag. 
Tacka vetja ledighet! 

En ledig tisdag och sju koppar te

Igår var jag ledig! Ledig och pluggfri utan anledning till att vara stressad. 
Tog därför lite sovmorgon och gick upp först vid halv tio, myste i soffan resten av förmiddagen och kollade film på Netflix medan jag åt frukost och planerade lite för dagen. 


För på eftermiddagen när Tinas föreläsningar var över och klockan passerat tre bestämde vi oss för att promenera in till stan och fika. 


Solen lyste och trots att det var kallt var det så himla fint och skönt att få en sådan perfekt fin höstdag som inte bara var grå och regnig.


Vi satte oss därför utomhus på Söderfamiljen och virade in oss i filtar, drack varm choklad och bara myste. Tyckte att det var så himla sött att man fick sin egna lilla kanna med choklad.


Efter det traskade vi hem igen, plötsligt kändes det kallt i blåsten och det hade hunnit börja mörkna. Men det gjorde inte så mycket trots allt. 

Kvällen spenderade jag sedan med att se ännu en film, såg då People Like Us medan jag åt kvällsmat. Efteråt gick jag och mötte upp Mathilda för att gå och handla och sedan hem till mig för att dricka te, prata och bara mysa. Hamnade sedan på skype och satt uppe lite för länge och drack sju koppar te sammanlagt under kvällen men somnade sedan på direkten efter en så himla fin dag.
 
Idag fyller Mathilda 20 år och detta ska vi förstås fira. Så efter dagens föreläsning och möte ska vi gå in till stan och gå en premiärrunda på systemet för att sedan spendera kvällen hos henne med fina vänner och ha det mysigt. Kommer att bli en bra dag det här med tror jag!