Way out west - Torsdag

I torsdags blev det äntligen dags för vad vi gått runt och längtat efter hela sommaren: Way out west! Efter en för min del totalt sömnlös natt mötte jag upp Mathilda och Tina för att släpa med oss vår packning mot busstationen och bege oss upp och iväg mot mitt älskade Göteborg.


Tids nog efter att ha hunnit med både armbandsuthämtning och incheckning på vandrarhemmet, samt druckit lite gin och russian, så tog vi vagnen bort mot Slottsskogen. Peppade, glad och precis lagom varma..


Det var ungefär lika mycket kö som det var varmt. Lite lagom alltså.. 


Efter att ha sett Belle & Sebastian såg vi Future Islands vilket var precis lika bra som, om inte bättre än, på Hultsfred 2012. 


Efter att ha ätit lite mat framför The war on drugs och kikat på Kygo en sväng från ölområdet gick jag och såg Susanne Sundfør med Mathilda. Vilket ärligt talat var så jäkla bra.
 


Och framåt natten tog vi oss bort till Gothenburg studios för att invänta Noonie Bao och Låpsley som fick avsluta vår första festivaldag innan det blev dags att promenera hemåt i natten. För att sedan somna på ca 1 sekund efter att inte ha sovit på över 40 timmar. 

Kommentera här: