One Direction 2015-06-23

När jag skriver det här är det ca exakt ett dygn sedan jag just hade sett kent på Bråvalla. Nu ligger jag istället nerbäddad i soffan trött, sliten och lite förkyld men ändå väldigt nöjd med veckan som passerat. Men kent får vi ta en annan dag. För veckan började ju tidigare än så.. 

I måndags kom Bella hit, mötte upp henne på busstationen kl 12:45 och var så pepp på att 1. få hänga med en stockholmsfavorit 2. att vi skulle på konsert dagen därpå. På måndagen blev det dock inte mycket gjort egentligen, mycket var stängt och Halmstad visade sig inte från sin bästa sida när det just börjat spöregna när Bella kom fram. Men vi hann ändå med att äta på O'learys, vara nere en sväng på stranden (Bella ville se havet, och så fick det bli), sen köpa massa gott för att spendera resten av kvällen i soffan framför båda Tsatsiki-filmerna. 

Dagen efter var det dags att bege sig. Vi åkte upp till Göteborg och mötte upp Bellas systerdotter strax därefter innan det var dags för matpaus på Max. Spenderade eftermiddagen med att äta mat, dricka gin och gå runt bland alla människor utanför Ullevi innan det var dags för insläpp. Två förband och en hel himla massa tid senare skulle det åtminstone äntligen vara dags för One Direction. 


Efter konserten skrev Bella: "jag har lite svårt att förstå att jag faktiskt sett harry styles på riktigt" vilket var så himla klockrent med tanke på att 90% av alla tagna bilder eller videor var på honom.


Resten av bandet ska givetvis inte heller glömmas bort, och konserten var så himla bra och rolig.
 
Älskar Sverige, svenskar, köttbullar och lingonsylt. Och ser till och med bra ut i en ful peruk.

Och här tar bildbomben slut. 
Så himla roligt att äntligen få se dem live, plus att få se dem tillsammans med bästa Bella! 

Efteråt spenderades natten med mer mat på Max innan vi spelade Skip-Bo på ett nattöppet McDonalds tills stationen öppnade igen och vi kunde ta våra morgontåg hem. Kom hem efter att ha varit vaken i över ett dygn och var ganska nöjd med att kunna krypa direkt ner i sängen och vara ledig hela dagen. 

Nu är det dock över för den här gången och jag är lite tröttare och lite mer förkyld än vad jag var för en vecka sen men det är trots allt helt okej. Men nu ska det sovas så får bästa kent skrivas om en annan dag. 
 

Det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid ibland är det så

|| Vaknar upp med en lätt huvudvärk efter en ambivalent midsommaraftonskväll. Två panodil sköljs ner med iskallt vatten och sedan ska tvätten tvättas, torkas, vikas ihop. Handlar mat, unnar mig goda saker. Köper färskpotatis, sill, kyckling, cola, choklad, chips och jordgubbar. Cyklar hem för att vägra lämna soffan och serierna fram tills Tina hör av sig och släpar ut mig på en promenad. Vi köper cola och sätter oss på en parkbänk under ett träd. Pratar om allting som har hänt, allt det som händer och som kommer att hända. Försöker släta ut och förminska varandras krypande och kliande ångest. Den som är oundviklig efter dygnet som just passerat.

|| Midsommar var mer än bara god mat, jordgubbar och bubbel. Mer än fika i mammas soffa, deeptalks på en balkong och sällskapsspel. Det var mer än 72 kronors öl och att pussas, hålla hand och låtsas som att saker var bra. Det var tårar, ord som gjorde ont i hjärtat och 48 obesvarade samtal mitt i natten. Det var fint och förjävligt på samma gång. Eller kanske inte alls på samma gång. Först fint, sen jobbigt. Och när natthimlen börjat ljusna krokade hon tag i min arm och vi gick hemåt igen. 
 

Midsommarlunch hos mamma <3

Behöver fler kvällar (dagar, nätter, dygn) med känslan att allting är bra.

Plötsligt har två veckor passerat och jag inser hur himla himla fort tiden går nu.

Sedan sist har jag i alla fall skrivit klart min sista hemtenta för terminen och firat det med bubbel. Gick även till Tillsammans med Tim för att dricka öl och komma 2:a i ett musikquiz, gosig kväll och bra firande av ett avklarat år på högskolan! 


Har fått träffa min lille brorson Theodor för första och andra gången sedan sist. En sån otroligt fin liten kille. <3 


Förra söndagen jobbade jag brunch och efter att ha duschat bort allt os från timmarna vid spisen så var det all in taco-night med fina jobbkompisar. Vi åt tacos, drack tequila och frozen margaritas, dansade och hade det himla himla fint. Bästa jobbet, bästa kollegorna.

Har även hunnit jobba lite till, grillat, solat, ätit middag på Tillsammans samt hängt där x antal kvällar med gott sällskap och haft det ganska så fint faktiskt. 
 
Nu är ena halvan av juni avklarad och nu väntar del 2 med midsommarfirande, lite jobb, Bella-besök i Halmstad, One Direction i Göteborg och förstås Kent på Bråvalla! Men först och främst ska jag klä på mig, åka till stan och sedan vidare upp till Kungsbacka med mami för att spendera en eftermiddag med storebrorn, svägerskan och lille brorsonen!