Eftermiddagsvin, livemusik och thai mitt i natten

När det här läggs upp sitter jag på tåget söderut med ett gäng fina människor  från jobbet för att spendera dagen i Malmö! Måndagar må vanligtvis vara ganska trista men det är trots allt vår enda helt lediga dag tillsammans och då bör den ju också spenderas på bästa sätt.

I lördags var jag också ledig. Blev avbokad från mitt kvällspass och tänkte att då får jag ju ta vara på den dagen med. Så jag åkte in till stan en sväng efter lunch och promenerade längs med Nissan bort till jobbet (ja, det är ju trots allt mysigaste restaurangen i stan) för att dricka ett glas rött och sitta och skriva på min laptop medan gästerna runtom i lokalen åt sallader och soppor. 

På kvällen åkte jag in till stan igen för att dricka öl och lyssna på livemusik på Tillsammans. Hoppade runt mellan olika sällskap innan jobbgänget var samlat och vi drack öl till efter stängning när vi väl gick in till stan fram tills klockan passerat 03, lamporna tänts och det blev dags för att köpa thai-box och åka hem, äta och sedan somna framför netflix. Man har ju haft sämre lördagar om man säger så! Gosigt!

Men nu ska det njutas av en dag i Malmö innan det blir tisdag och dags att återgå till en verklighet full av plugg. 

Kommentera här: