Markus Krunegård 2016-03-25

Påskdagarna passerade fort fort fort. Vi gick på musikquiz och drack öl, åt pizza och såg Markus Krunegård, åt påskmiddag hos mormor, gick på tivoli för att äta langos och drack kaffe i solen. Sen tog det slut och idag var det återigen dags för skolan efter ett otroligt skönt litet påsklov. Men när man efteråt kan komma hem, äta middag framför serier och sedan sitta och läsa i solen på balkongen så gör det inte så mycket att alarmet ringde alldeles för tidigt ändå. 

Nu är hela veckan fullproppad av olika saker. Vi ska upp till Göteborg för ännu en konsert, jag ska äta middag hos mormor och hos mamma, gå på klassfest och sedan är det söndag igen. Tiden går fort nu och jag tycker om det. Tycker om att det blir mer och mer vår för varje vecka som går, att den bästa tiden på året väntar. När Tina blivit min roomie och det blivit varmt på riktigt så vi kan spendera vår lediga tid i parker, på min balkong, på uteserveringar. Och jag längtar efter att få beta mig igenom de två sista delkurserna och efter att börja jobba. Ja, det finns så himla mycket bra och fina saker som väntar nu.


Och ja, Markus var såklart en himla stjärna i fredags. 

Bra saker i livet just nu....

♥ att jag fått tag i 16 kentbiljetter hittills!
♥ att jag klarade vår förra helvetestenta trots allt!
♥ att jag är ledig tills på tisdag!
♥ att min bästis ska bli min roomie snart!
♥ att det äntligen börjar bli vår så att man kan ha en tunnare jacka istället för vinterkappan!
♥ att vi ska se markus krunegård imorgon, äta pizza och dricka vin!
♥ att vi åker till göteborg, dricker öl och ser llojd om en vecka!
 

Miriam Bryant 2016-03-19

Efter en lördag fylld av panik, ångest och biljettsläpp för kent var planen att jag skulle ha en lugn kväll med middag hos mamma och ett besök hos pappa. Och ja, jag hann visserligen med båda två. Även om besöket hos pappa blev något kortare än planerat. För efter middagen såg jag att Miriam Bryant som skulle spela i Halmstad samma kväll lagt upp en tävling där man skulle skriva en kommentar och motivera varför man skulle få två platser på gästlistan. Sådant vinner man ju aldrig på tänkte jag men skrev en kommentar ändå..
 

"För att jag och min allra bästa människa i livet (@tinaaikas) snart ska bli roomies och spendera vår sista tid i den här staden under samma tak. Och det här vore ju det ultimata sättet för oss att fira detta!"

Och vips, bara ett par minuter senare trillade ett meddelande in om att jag vunnit. Ringde Tina på studs som blev just lagom förvånad men såklart sa ja. Så två timmar senare, efter att ha hunnit hälsa på pappa och åkt hem för att dricka vin och göra mig klar promenerade jag in till stan för att möta upp min +1, min bästa människa, min Tina. Sedan tog vi oss till Parken, köpte drinkar och insåg att vi kunde sjunga med till gamla schlagerlåtar men inte en enda av de nya låtarna de spelade... 
Miriam var förstås så jäkla jäkla bra och det var så fint att avsluta kentstressdagen med en konsert och en bästa vän. Nu är det bara fyra dagar tills vi ser Markus Krunegård tillsammans och tio dagar tills vi ser llojd i Göteborg. Och sen, ja sen vill jag mest bara få längta till hösten och att turnén drar igång. (Samt frukta den lite pga den sista).