2017 (del 2 av 2)

Juli
Gick på Håkan i Malmö. Hängde på Tillsammans. Träffade Isabell för första gången på superlänge. Kom in på socionomprogrammet vilket firades med bubbel i Halmstad (på jobbet till och med) och senare i Helsingborg med mer bubbel och fint. Testade ostron för första gången. Hängde rätt mycket med mamma efter långa jobbdagar. Åkte upp och hälsade på i Kungsbacka. 
 
Augusti
MYCKET bra månad. Åkte till Göteborg på dejt med Tove aka wifey. Åkte till Malmö och fick äntligen se Säkert! på malmöfestivalen. Mamma kom ner och hälsade på i Helsingborg och vi tog en öl innan vi gick på middag och båda mödrarna fick träffas för första gången. Varvade i övrigt mest jobb med flyttpack för den 20 augusti gick flyttlasset ner till Helsingborg. Var med några dagar på novischveckorna. Gick på ett superfint och idylliskt bröllop och dansade eventuellt fler tryckare än vad jag tidigare gjort någonsin. Och sist men inte minst: började skolan igen. 
 
September
Gick på avslutningsgala för novischveckorna (även om jag visserligen bara varit med ett par få dagar). Hade myskvällar, vinkvällar och festligheter med nya kompisar. Åkte till Halmstad på mysig överrasknings-babyshower (Andreas min är fortfarande oslagbar). Gick på P3 Älskar. Hjälpte mamma flyttar. Hälsade på Tina och Carl i Göteborg för första gången efter flytten. 
 
Oktober
Vi pluggade stenhårt och hade vår första salstenta. Firade efteråt detta med stenhårt öldrickande (träffade även stenström samma kväll och skickade en oklar snap till Tina). Åkte till mamma och hälsade på, spelade skip-bo och hade det mysigt. Åkte till mamma igen på födelsedagslunch och gick sedan även på middag med pappa och Cecilia. Gick på mer promenader längs med havet än jag kan räkna till. Letade lägenhet som en galning, gick just där och då sådär. 
 
November
Åkte till Stockholm och drack drinkar med Bella. Såg Harry Styles. Efter-skolan-ölen blev måttligt regelbunden. Mamma kom ner på besök och åt flygande jakob och gick på myspromenad längs havet. Jag blev faster till en liten Stina. ♥
 
December
Gick på julskyltning med Chantee. Åt årets första julmat framför The Holiday under första advent. Skrev på kontrakt för lägenheten vi flyttar in i om ca fyra veckor. Hängde på telegrafen nästan orimligt mycket. Firade jul i Kungsbacka. Firade jul i Ausås. Och just i detta nu är vi på väg till Göteborg för nyårsfirande med Tina och Carl.

Så var ännu ett år slut. Ett otroligt händelserikt och i sin helhet mycket bra år. ♥

2017 (del 1 av 2)

Januari
Januari invigdes precis såhär, efter en hejdundrans nyårsmiddag och fest låg alla utslagna i varsin soffa eller på madrassen vi släpat in i vardagsrummet. Kanske var det också lite så hela januari var, lite tröttsam överlag. Min kandidatuppsats skrevs klart och x antal kilon av stress och ångest gick upp i rök. 
 
Vi blev visserligen tillsammans i december, julafton för att vara exakt. Men i januari träffade vi varandras föräldrar och vänner (eller jag hans, för han hade redan träffat flera av mina). 
 
Februari
Februari kom. Och med en tokig pojkvän spenderades alla hjärtans dag på hotell inte ens hundra meter hemifrån, så när Tina skickade ett sms att det kommit blombud (från samma ovanstående tokiga) kunde jag springa hem och kika på den största rosbuketten jag någonsin sett. 
 
Den tokiga fyllda även år. Firade med en hel drös av paket, bubbel, middag och sen överraskningsöl med hans kompisar. 
 
Mars
I mars var det min tur att fylla år och jag körde en heldags firande några dagar i förväg med släktkalas, utemiddag med tre goa och sedan födelsedagsfest. Ska det firas så ska det firas rejält liksom.Spenderade tid i Helsingborg och var hundvakt. Gick på maskerad. Åkte upp för lek och bus i Kungsbacka. Osv.
 
April
I april såg jag Thomas Stenström två gånger, en i Halmstad och en i Helsingborg. Hängde för övrigt mest i Helsingborg i solen på balkongen eller uteserveringar m.m. Fick årets första lätta solbränna. Gick på 30-årskalas. Fixade fint i Christoffers lägenhet efter en eftermiddag på ikea (bara sisådär drygt fyra månader innan jag ens flyttade in hehe). Jobbade även mina första jobbpass i Steninge. Mycket bra månad faktiskt!
 
Maj
Gick på 30-årsfest för Andreas och två av våra sysslingar från Kroatien var på besök. Hade årets första riktiga grillvkäll med kubb och hela alltet. Hängde oavbrutet på balkongen oavsett om det var i Halmstad eller Helsingborg. Gick på hundpromenad. Satt på uteserveringar. Hängde i parker. Firade Theodors 2-årsdag. Fick äntligen äntligen äntligen se Linnea Henriksson live. 
 
Juni
Avsvlutningsvis (för den här delen) en bildbomb från juni för att det var denna halvans troligen bästa månad. Tog examen från språkvetarprogrammet samtidigt som min allra bästa Tina blev färdig undersköterska. Och efter det fick jag bara njuta av att vara ledig ett litet tag och åkte på semester till Hvar med Christoffer i en vecka. Sedan drog jobbet igång på riktigt, vilket ändå var rätt okej efter en hel vecka av solande, drinkar och mängder av god mat. 
 
Och det var allt för första halvan av 2017. 
Återkommer med del 2 imorgon lagom tills att jag och Christoffer sitter på tåget upp mot Göteborg för att fira nyår med Tina och Carl! 
 

Adventsupdate

Första advent och det regnar. Förstås. Men jag är redo för julmys ändå och planerar att både äta lite julmat och dricka glögg, och se på en av julfavoriterna: The holiday. Men just nu jobbar C och jag har precis satt upp ett par stjärnor. Igår var hans mamma och bror + sambo här på middag och vi fick två små gulliga hyacinter. Så nu har vi åtminstone lite julpynt här hemma! 
 
Den senaste veckan har verkligen gått fort fort fort. 
Förra söndagen åkte vi upp till Halmstad för att få träffa lilla brorsdottern Stina för första gången. Blev en eftermiddag med fika och mys, och jisses så liten och gullig tjej. 
♥♥♥
 
Sen tog veckan fart med en ny delkurs och mycket att läsa. På onsdag blev den en klassisk after-shool-öl och därefter gick jag och C på visning. Komiskt nog första visningen han kunnat vara med på den här hösten, och också komiskt att det då är DEN LÄGENHETEN VI SKA BO I. Japp, vi fick den! En tvåa på 75kvm med badkar, balkong och diskmasking. Så himla härligt. 
Så nu är vår lägenhet uppsagd, Christoffers kompis ska ta över den (vilket också innebär att vi slipper dubbla hyror) och imorgon ska vi både skriva kontrakt och få gå och titta på lägenheten en gång till. 
Längtar.

Allt som allt en ganska så bra vecka. Minus en del skolskit som gjort mig vansinnigt förbannad. Men det är vi många som är. Jag vet att jag har en hel drös med fina människor på min sida så vet jag också att det kommer att bli bra sen.