Jobb, konsert och bästisbesök

Veckorna går fort nu. Senaste veckan har det varit jobb och jobb och lite mer jobb. Men jag gillar det, trots allt. Men NU är jag ledig. Alla dagar resten av veckan utom några timmar på torsdag. Men efter 46,5h på mindre än en vecka så tycker jag lite ledighet är helt rätt trots allt 
 
Har åtminstone hunnit med att klämma in lite skoj mellan jobbpassen också. I fredags var jag ledig och Lars Winnerbäck spelade på Sofiero! Jag tog cykeln hem till Petter för en öl innan vi cyklade bort genom skogen. Drack vin i gräset och kollade på Bob Hund som var förband, innan det var dags för Lasse. Bra grejer det! 
 
 
Nu ska jag ta tag i att planera upp inköpslistor, städa och kanske slänga på en maskin tvätt. Sen vill jag ut i solen. Helst bada också, men det får nog bli först imorgon ändå. 
 
På torsdag kommer i alla fall TINA!!!
Denna älskade lilla filur skrev plötsligt häromdagen och undrade vad jag gjorde till helgen, ingenting speciellt alls sa jag då. Så nu kommer hon hit! Två nätter får hon bo på vår soffa och övrig tid ska vi bara mysa, åka på någon utflykt och åka till Landskrona för att se Linnea Henriksson spela. Längtar! 
 

En ledig dag i Lund

I fredags var både jag och Christoffer lediga. Vi hade sagt att vädret fick bestämma vad vi skulle göra - om det skulle bli en mysdag hemma eller en utflyktsdag. Solen sken och det var varmt så det fick förstås bli utflykt. 
 
Vi åkte ner till Lund, promenerade runt i botaniska trädgården, gick in och svettades runt i växthuset och tittade på alla växter medan jag pekade på alla fina jag velat ha hemma. Efteråt traskade vi vidare och åt lunch på VED som Christoffer nämnt så många gånger, tog en öl i skuggan och köpte med oss kaffe från en liten söt butik innan vi åkte hem igen. 
 
Det behöver liksom inte vara mer komplicerat än så, än några timmars utflykt och mys. 

Halmstadbesök och familjeturné

8-9 juli hade vi en av våra enda lediga helger tillsammans den här sommaren och planerade därför in ett besök i Halmstad. Åkte upp vid lunchtid och mötte upp pappa vid stationen som hämtade våra väskor innan vi fortsatte vidare in till stan. Sverige skulle spela kvartsfinal mot England och vi skulle se på den på en uteservering och efter att ha hamnat på Tillsammans bestämde vi oss för att stanna där. Åt lunch, drack öl och när det började närma sig hade hela stället fyllts av människor i gula fotbollströjor och hattar av alla dess slag. 
 
Matchen började och det var otroligt varmt, så efter första halvlek gick vi vidare hem till moster Ami och såg andra halvlek med henne och Jens, drack bubbel och såg Sverige förlora. 
 
Efter matchen åkte vi vidare hem till vallås för att äta pizza och se matchen mellan Kroatien och Ryssland. Kroatien vann, förstås! Och vi kunde åtminstone glädjas över att ha ett lag kvar att heja på under resten av VM. 
 
Efter att ha sovit över hos pappa fortsatte turnén vidare. Efter en lunch i parken med pappa och Cecilia åkte vi på fika hos mormor, därefter vidare hem för middag och en natt hos mamma. Christoffer fick dock åka hem tidigt på måndagen för att jobba, medan jag själv stannade kvar hos mamma tills efter lunch. Då åkte jag in till stan och mötte upp pappa igen, åkte hem till Andreas och Sandra och lilla Stina på en fika. Och därefter tog turnén slut, hela familjen hade hunnits med på en helg (efter att Fredrik, Josse och Theodor kommit förbi på en fika i Helsingborg på fredagen), och jag åkte hemåt igen. 
 
Denna lilla snäcka alltså, sötaste som finns. 💕