Maj

Maj har nästintill passerat och det i sådan otrolig fart. Vi har hunnit med en salstenta och en hemtenta, spenderat otaliga timmar i parker i solen, grillat korv, tagit första doppet i havet, med mera. Jag har även hunnit med en drös utbildningar för sommarens jobb på LSS-boende och dessutom gått bredvid i några dagar på de båda avdelningarna/våningarna. Läskigt men härligt på samma gång. 

Såhär framåt slutet på månaden blev det också en liten färd norrut, först med ett stopp i Halmstad för en liten dryckespaus på Tillsammans, sedan vidare upp till Kungsbacka för att fira brorssonen Theodor som idag fyller 3 år! Och igår passade vi förstås på att ta en tur på båten när sista inlämningen för i år äntligen var inlämnad, och fylla på lite i kylen med dryck inför en sista ordentlig kväll med gänget innan en del sprider ut sig i landet över sommaren. 
 
 

Valborg

Valborg i Lund med tidig morgon, solsken, picknick och kompisar. Sedan vidare tillbaka Helsingborg med en halvilsket röd bränna på ryggen och hem på en dusch och kaffe-baileys innan den försenade taxituren till andra sidan stan. Balkonghäng, gamla spellistor, schlagerspel och smält-men-åter-stelnad choklad. En promenad i ösregn mot stammishaket. Öl. All-in och en buss hem för att slumra i soffan bredvid sambon. 
 
Bra dag det där.