Håkan Hellström 2013-12-28

Åkte alltså till Karlstad i fredags för att gå på Håkan nu i helgen. Och jag tror att även Bella, Kåem och Becca håller med om att lördagen blev allt annat än vad vi väntat oss.. 
Natten utomhus var galet kall och blåsig men på morgonen blev vi insläppta och fick hänga inomhus - glada över att kunna gå på toa och ladda mobilerna och slippa frysa. Lyx tänkte vi. Men det var bara början.. 
All inblandad personal på Nöjesfabriken, som vi träffade under vår dag där, ska ha ett stort jäkla tack för allt de gjorde för oss. Vi fick gå in gratis i leklandet (troligen det bästa sättet att spendera en kö-dag på), lägga in grejerna innan garderoberna ens öppnat och som "pricken över i" även gå in tidigare än de andra. 
Det var allt över förväntan och jag är fortfarande förvånad över hur mycket engagemang det fanns bland personalen för att ta hand om just OSS fyra. Oerhört tacksam också, förstås. 

Det enda minuset jag kan säga, då konserten givetvis var fin fin fin då det är Håkan och bandet vi pratar om, är att publiken var full av fyllon och det underlättade inte för oss vid kravallen. Bortsett från det dock, så var det väldigt fint.


Bilder: mina, Bellas, Kåems och Rebeccas.