visa mig den maximala hastigheten, vart du vill så fort du kan

Det blev inget Malmö i måndags. Inget tåg söderut.

Nej, för när jag satt mig på bussen mot tågstationen och smsade om tågbiljetter kom ett svar i rasande fart "Nej!! Köp inget!" och istället blev jag upplockad vid vägkanten och hoppade in i en bil utan att veta vad planen egentligen var. Men snart var vi på väg norrut istället för söderut, mot Göteborg istället för Malmö, mot solsken istället för regn.


Efter en smått spännande färd genom Göteborg så fick vi i alla fall parkerat bilen och gick en runda i affärer innan vi hamnade på Vapiano för att äta lunch. Alltså, kolla så mysigt gäng människor! 


Det var då inte lätt att välja vad man skulle äta med en meny där ca allting lät asgott. Men för mig blev det en "Veduru". Tomatsås, grillade grönsaker, champinjoner och mozzarella. Så himla gott!

Efter maten sa jag och Vickan hejdå till killarna och gick på en egen shoppingrunda. När vi kom tillbaka.. 

..hittade vi dem förstås på en uteservering med varsin öl. Så vi slog oss ner och beställde in egen dricka och njöt av att kunna sitta i solen och bara ha det gott. (Och jag hade dessutom precis fått veta att jag fått G på min senaste tenta och tyckte att det var värt att fira med en extra öl).Vi stannade på uteserveringen och beställde in mer öl. Vickan var dock chaufför och drack tranbärsjuice. 


Och jag hade bytt om till min nya t-shirt jag inhandlat på Zara. 


Älskade Göteborg. Som jag saknat den staden! Speciellt under den här årstiden. 


Sen bestämde vi oss i alla fall för att börja åka hemåt igen, men först laddades det upp med öl på systembolaget förstås.. 


Hemfärd! 


När vi väl nått Halmstad igen så sa vi hejdå till Vickan innan vi begav oss in mot stan för ännu lite mer käk. Möttes dock av stängda ställen och en hel himla massa studenter i stan och hamnade på Harrys efter att ha insett att det var det eller McDonalds att välja på en kväll som denna. Så jag körde all in på klassikern: kycklingvingar. Därefter fick dagen dock nå sitt slut och i vanlig ordning åkte jag hem för att sedan somna framför Netflix. 

Jäkligt fin dag ändå. Och för varje gång jag hänger med jobbgänget inser jag att fyfan vilken grym sommar detta kommer att bli! Jag är så glad och pepp. Nu har jag bara 1½ vecka kvar innan den här terminen är över, en delkurs kvar att klara, 52,5hp av 60hp godkända. Sedan har ett år på högskolan passerat och jag fattar inte var tiden har tagit vägen men jag har fasen klarat det! Och bara det är ju helt otroligt!