Andra halvan av September

Plötsligt har hela September lyckats passera och jag har knappt hunnit inse vad som faktiskt har hänt. Vardagarna har fyllts med föreläsningar, plugg och alldeles för mycket serietittande medan helgerna fyllts med alla möjliga knäppa och fina festligheter. Här är ett par av alla fina dagar från andra halvan av September: 


En lördag vankades det kräftskiva för HUM. Hur mycket mat som helst och lite för mycket snaps. Hade dessutom roliga bordskompisar, typ dessa tre! 


Har passat på att mysa så mycket som möjligt på balkongen när det inte varit för kallt. Drack bland annat te med  Tina när hon kom hem från England och pratade ikapp om allt som hänt och himlen var perfekt rosa.


Och förra helgen så var det dags för lite inflyttningsfirande. Efter att ha bott i nya lägenheten i nästan två veckor så gick jag och Paula ut för att äta middag på Pinchos som vi längtat så mycket efter. Och sedan kom ett gäng asbra tjejer hem för att inflyttningsfira/förfesta. Bland annat bästa Elena! <3 


Dagen efter var vi supertrötta och jag ville helst bara ligga i sängen precis hela dagen och kvällen. MEN! Det gick inte. Så det var bara att ta på sig den glittrigaste tröjan i garderoben och traska iväg på nästa inflyttningsfirande! Denna gång hos Annie som hade mustaschtema. Såhär fina var vi i mustascher! Efteråt hamnade vi för andra kvällen i rad i stan och drack öl tills klockan blivit supermycket och det var dags att traska hemåt och sova bort resterande del av helgen. 

Efter helgen kom dock verkligheten tillbaka och har nu fört med sig en stressig tentavecka. Hemtentan ska in om två dagar och jag slösade bland annat bort gårdagen på att ligga i sängen med migrän och inte få en endaste bokstav skriven. Men idag ska det skrivas för glatta livet, ätas lunch hos mormor och skrivas ännu mer. Ett par dagar till och nästa kurs har dessutom redan kört igång. Så säger hejdå till September och välkomnar imorgon Oktober med en liten liten gnutta panik!