LLOJD 20160331

Efter två veckor med konserter tillsammans med Tina kom också den tredje och sista för ett tag framöver. Det blev dags att ta bussen upp till Göteborg för att se LLOJD göra sin absolut sista spelning.
 
Vi tog swebus upp och Tina såg lagom lurig ut. Kanske för att hon hade rom i väskan eller för att hon börjat inse att romdrickandet också medför ett visst tryck på blåsan.  
 
Till slut var vi i alla fall framme och efter att ha fyllt våra magar med lite mat gick vi till andra lång för att dricka öl. Mycket nöjda med detta. Jag var dessutom extra glad över att vara tillbaka i Göteborg.
 

Sedan tog vi spårvagnen upp till Stigbergstorget och Oceanen. Jag tog selfies på toaletten.

Efter en viss väntan började äntligen spelningen och med en lyckligt dansande Tina bredvid mig fick jag se LLOJD en första och absolut sista gång. 
 
Och trots att vår buss hem var sen och vi fick sitta ute i kylan i nästan en timme och räkna minuter, sjunga på markus krunegård och svära ikapp så kom vi till sist hem ändå. Frusna och trötta med ett gemensamt löfte om att inte göra om det förrän sommaren kommit och nätterna blivit varmare igen. 
 

Kommentera här: