2016-07-11


En omtumlande vecka har passerat. För exakt en vecka sedan åkte vi på utflykt till Ebbarp för att gå på promenad vid sjön och äta blåbär och smultrun som växte längs med stigarna. En otroligt mysig dag som fortsatte med glass och festligheter som avslutades först när det blivit ljust igen morgonen efter. 

Efter den starten har det sedan fortsatt både upp och ner. Ett besked om en bortgång fick allting att komma ur balans. Fick ledigt en dag efter en jobbig natt och tog istället tåget till Varberg med mamma för att fika och komma iväg en sväng om så bara i några timmar. Har sedan jobbat på med världens bästa kollegor, druckit öl och sovit alldeles för lite.

Nu är det "ny vecka och nya tag". Har en ledig dag men spenderar den till stor del i sängen och lyssnar på poddar och musik men pausar mellan varven med att komma ut och dricka islatte på stan och prata strunt och senare med att åka till mamma och äta. Sedan väntar fem jobbdagar i veckan med en paus och ledig dag på fredag när vi åker till Helsingborg för att gå på A walk in the park, se ett knippe bra artister och dricka öl.