Vi skålar för en midsommar till - Kullavik 2016

I fredags var det äntligen dags att åka upp till Kullavik igen. Efter ett otroligt bra nyårsfirande i huset vid havet var det dags att återvända för att fira midsommar. Med lite för mycket packning mötte jag upp Michelle och Patrik på tågstationen för att ta tåget uppåt och ett par timmar senare var vi på plats, redo att korka upp och börja firandet.
 
När det ska firas i Kullavik, då ska det firas ordentligt! Sånghäften är ett måste, för snapsvisor skulle det sjungas många. Det blev knytkalas med hemmagjorda köttbullar, whiskey-sill, pajer och allt möjligt gott man kan tänkas vilja ha på ett midsommarbord. 

Efter en sen lunch och ett antal snaps blev det kubbspel. Vi åt även tårta, klättrade genom fönster och någon blev klippt med en kökssax. Sådant som hör till, helt enkelt. 

Oförberedd vs förberedd bild. Var glad att få hänga med dessa två stjärnor ännu en gång! 

Det blir liksom inte mycket bättre än såhär. Att få umgås med fina människor, äta en himla massa god mat och klättra bland klippor med den här utsikten framför sig. 

Givetvis skulle det badas också! På med badkläderna, upp med håret och ner i det varma vattnet. 

Det blev en extremt händelserik dag och kväll. En vinst i en beer pong-tävling, grillning, GT's, omplåstrande av småskador, en ambulans (obs. allt gick fint och bra, men ibland tar man det säkra före det osäkra osv), ett getingstick i foten m.m. Till slut somnade jag i alla fall gott i en soffa och vaknade till bästa havsutsikten morgonen efter. 

Nu är det över för den här gången men jag är så tacksam över att ha fått fira ännu en högtid i Kullavik och hoppas att det kommer bli mer firande tillsammans med dessa människor!