161029

Blundar lite för att jag tagit pluggpaus både igår och idag. Har sovit konstigt hela veckan, ätit konstigt och haft ångest som gått i vågor. Torsdagen slutade i alla fall med att Tina och jag beställde pizza och kollade på en gammal romantisk komedi (tacka vetja henne som gör sådant med mig och får de värsta skitdagarna att ändå kännas lite bättre). Och efter det kom jag fram till att ta lite pluggpaus under fredagen igår, eller helt enkelt att jag inte behövde känna att jag var tvungen till att plugga utan fick välja själv. Och ja, då blev det förstås inte något plugg heller.
 
Tog en promenad till stan, köpte blommor på Feldts och kollade på alla goda bullar och bakverk. Tog bussen hem till mamma för att äta prinsesstårta och spela skip-bo. Och på kvällen var alla hemma i lägenheten så det blev riktigt fredagsmys med film och prasslande godispåsar. En välbehövlig dag med mycket mys helt enkelt. 
 
Idag blir det inte heller något plugg. Är 99% klar med uppgiften som ska in på måndag (måste bara läsa igenom, sätta rubrik och skicka in). Och tentan tar det alltid någon timme att bara ens komma igång med att försöka fatta så det känns helt enkelt som ett hopplöst fall när tåget mot Helsingborg går om några timmar bara och jag innan dess ska hinna med båda det ena och andra. Nej, tentaskrivandet får helt enkelt vänta ännu en dag. För idag vill jag bara få må lite bra innan jag återgår till stressen och verkligheten igen imorgon.