2017 (del 2 av 2)

Juli
Gick på Håkan i Malmö. Hängde på Tillsammans. Träffade Isabell för första gången på superlänge. Kom in på socionomprogrammet vilket firades med bubbel i Halmstad (på jobbet till och med) och senare i Helsingborg med mer bubbel och fint. Testade ostron för första gången. Hängde rätt mycket med mamma efter långa jobbdagar. Åkte upp och hälsade på i Kungsbacka. 
 
Augusti
MYCKET bra månad. Åkte till Göteborg på dejt med Tove aka wifey. Åkte till Malmö och fick äntligen se Säkert! på malmöfestivalen. Mamma kom ner och hälsade på i Helsingborg och vi tog en öl innan vi gick på middag och båda mödrarna fick träffas för första gången. Varvade i övrigt mest jobb med flyttpack för den 20 augusti gick flyttlasset ner till Helsingborg. Var med några dagar på novischveckorna. Gick på ett superfint och idylliskt bröllop och dansade eventuellt fler tryckare än vad jag tidigare gjort någonsin. Och sist men inte minst: började skolan igen. 
 
September
Gick på avslutningsgala för novischveckorna (även om jag visserligen bara varit med ett par få dagar). Hade myskvällar, vinkvällar och festligheter med nya kompisar. Åkte till Halmstad på mysig överrasknings-babyshower (Andreas min är fortfarande oslagbar). Gick på P3 Älskar. Hjälpte mamma flyttar. Hälsade på Tina och Carl i Göteborg för första gången efter flytten. 
 
Oktober
Vi pluggade stenhårt och hade vår första salstenta. Firade efteråt detta med stenhårt öldrickande (träffade även stenström samma kväll och skickade en oklar snap till Tina). Åkte till mamma och hälsade på, spelade skip-bo och hade det mysigt. Åkte till mamma igen på födelsedagslunch och gick sedan även på middag med pappa och Cecilia. Gick på mer promenader längs med havet än jag kan räkna till. Letade lägenhet som en galning, gick just där och då sådär. 
 
November
Åkte till Stockholm och drack drinkar med Bella. Såg Harry Styles. Efter-skolan-ölen blev måttligt regelbunden. Mamma kom ner på besök och åt flygande jakob och gick på myspromenad längs havet. Jag blev faster till en liten Stina. ♥
 
December
Gick på julskyltning med Chantee. Åt årets första julmat framför The Holiday under första advent. Skrev på kontrakt för lägenheten vi flyttar in i om ca fyra veckor. Hängde på telegrafen nästan orimligt mycket. Firade jul i Kungsbacka. Firade jul i Ausås. Och just i detta nu är vi på väg till Göteborg för nyårsfirande med Tina och Carl.

Så var ännu ett år slut. Ett otroligt händelserikt och i sin helhet mycket bra år. ♥