Bästisbesöket!

I slutet på juli kom denna knäppis och hälsade på i Helsingborg! Båda visade sig ha en ledig helg, och givetvis skulle det utnyttjas. Efter en första kväll med middag, öl och mys hemma tog vi dagen därpå båten över till Helsingør! (Att denna dag också var första gången vi fick ensamtid tillsammans, bara hon och jag, sedan vi lämnade Halmstad nästan ett år tidigare var så himla himla härligt!!!).
 
Tina fick mig att ställa upp på foto - men bakom leendet döljer sig mest svett och värmepanik i 33 grader och noll blåst. 
 
Såja. Lite riktiga leenden när vi hittat skugga och iskall cola. 
 
Efter lite mat i skuggan på uteserveringen åkte vi hem. Svettiga, trötta och med varsin blöt, kall handduk på pannan fick vi ta en välbehövd nap för att orka med resten av dagen/kvällen! 
 
Piggare, färggladare, glittrigare och generellt sett gladare trots lite resekaos. På väg till Landskrona för öl och konsert.
 
Och ja, Chrille fick också följa med faktiskt. 
 
Lyckan över att få ha dessa två favoriter i livet, och här hos mig samtidigt. 
 
JAPP! Vi såg denna fantastiska människa. Linnea Henriksson. Så bra. Så fint. Japp, underbart. 
 
Efteråt drack vi lite mer öl, såg en kortis av The Sounds spelning innan vi letade oss bort till en sen sen nattbuss hem och avslutade dagen med nattmat och något avsnitt vänner i soffan. LÄTT en av sommarens bästa dagar, utan tvekan. 
 
(Vaknade för övrigt och såg att Tina skickat ett meddelande imorse med en bild från facebook om att det idag är 8 år sedan vi blev facebookvänner. Visserligen ytterligare ett år eller nästan två tills vi faktiskt blev vänner på riktigt också, men ändå?! ÅTTA ÅR?! Så lång tid.)
 
Vi kanske glömmer allt det här en dag, men du
Så länge stjärnorna finns kvar, så står jag där
Jag är alltid din och släpper allt om du behöver

Kommentera här: