från september tills nu

Sist jag skrev hade den här hösten bara börjat. Det var tiden då det fortfarande gick att spendera viss tid på uteserveringar och det fanns ork kvar till att planera alla möjliga äventyr. Som Londonresan.
 
Jag och Chantee kom iväg på vår efterlängtade resa och lämnade all kurslitteratur hemma för att få en välbehövlig paus ett par veckor innan tentan. Vi gick långa långa promenader som fick fötterna att värka, shoppade loss på marknader och åt oss proppmätta på god mat. Vi drack öl på var och varannan pub vi kunde hitta, gick på konsert och njöt njöt njöt av att livet var så härligt i en av mina bästa städer. 
 
Sedan återvände vi hem till stressen och jag har gång på gång refererat till denna termin som en ständig "nära döden"-upplevelse, mest på skämt förstås. Men aldrig har jag väl varit så trött som denna höst, så utmattad. Aldrig har jag legat i säng eller soffa och gråtit så många gånger som i höst, för att jag inte haft ork till att göra någonting alls. Men med en fin sambo, och med vänner i samma sits, har det ändå gått. Hösten har ju dessutom faktiskt haft sina guldkorn också; en spontantripp och konsert i Köpenhamn, ett antal kalas och festligheter etc. Sådant får inte heller glömmas bort. 
 
Nu är förhoppningsvis den sista juridiktentan gjord (med förhoppningen att denna veckans sjutimmarstenta blir godkänd), och kvar har vi en barnavårdsutredning att pyssla med över jul. Och trots att teminen inte är slut kan jag äntligen andas ut något, för nu är det värsta ändå över, åtminstone för i år. 
Och i helgen väntar öl, dans och konsert med bäste Krunegård. För det har jag fan förtjänat.