Sista sommarlovsveckan + höstkänslor deluxe

Det är TRE dagar tills skolan börjar. Har inte riktigt hunnit fatta det ännu för tiden har gått så fort, den här veckan speciellt. Har bakat, fyllt på frysen, planterat om mina krukväxter och tagit hand om annat fix här hemma. Har jobbat (plus ska jobba sista passet inom LSS för den här sommaren imorgon). Har gått på VÄLA med Chantee och förstås förstås besökt Telegrafen på deras första öppningsdag för säsongen. Det blev öl och mys och lite alfapet med mycket skratt. Älskar att saker och ting snart återgår till vardag, med föreläsningar och efter-skolan-öl i källaren på Telegrafen. 
 
Denna tjej alltså. Fy fasen vad jag är glad att ha henne hemma igen! 
 
Höstkänslorna blir heller inte mindre just nu av att sitta i soffan, uppkrupen under en filt, dricka kaffe framför nyhetsmorgon och samtidigt gå igenom lite kurslitteratur. Medan Christoffer fortfarande sover förstås. Börjar dock bli dags att få liv i honom så vi kan äta frukost, sen väntar en mysig och lugn dag här hemma. 
 
P.S. Inte nog med att jag börjar skolan på tisdag, Christoffer har nu slutat i köket på IKEA och övergår till nya äventyr ute i varuhuset som säljare. Äntligen lite förändring!
 

Kommentera här: