Update


Upp och ner, men just nu mest upp. Sånt är livet, och jag försöker bolla både att skriva lite dagbok i terapeutiskt syfte och skriva reflektionsdagbok i koppling tilkl nuvarande kurs. Bloggen glöms helt enkelt bort, hinns inte med, och orkas kanske inte med heller. Men jaja, så får det vara. (Sorry Tina, men tills du skaffar en egen blogg bör du icke klaga!). 
 
Är i alla fall numera faster x3, har hunnit fylla 25 och firat detta med både kompisar och familj. Försöker bli bättre på att "ta det lugnt", vilket dock oftast resulterar till en massa dagslånga projekt - men ett bad då och då + att komma hem i tid för det mesta är åtminstone en bit på vägen. 
 
Har för övrigt läst klart halva utbildningen nu, och hoppat in på halva nummer 2. "Snart kan livet börja på riktigt" osv. För snart är det sommar och efter det praktik, uppsats och en sista valbar termin. Sen är vi "redo" att ta oss an yrkeslivet på riktigt. Läskigt, men spännande förstås. 
Samtidigt som jag trivs i studielivet längtar jag tills det är över (också rimligt med tanke på att jag kommer ha pluggat på högskola + universitet i totalt 6,5 år när jag tar examen). Längtar framförallt inte bara till själva yrkeslivet i sig, utan allt som kommer med det. Att faktiskt kunna ta sig framåt. 
 
Nu ska det njutas av kaffe med öppen balkongdörr en stund till, så får vi väl se om jag återkommer för ytterligare ordbajs om några månader eller så...