One Direction 2015-06-23

När jag skriver det här är det ca exakt ett dygn sedan jag just hade sett kent på Bråvalla. Nu ligger jag istället nerbäddad i soffan trött, sliten och lite förkyld men ändå väldigt nöjd med veckan som passerat. Men kent får vi ta en annan dag. För veckan började ju tidigare än så.. 

I måndags kom Bella hit, mötte upp henne på busstationen kl 12:45 och var så pepp på att 1. få hänga med en stockholmsfavorit 2. att vi skulle på konsert dagen därpå. På måndagen blev det dock inte mycket gjort egentligen, mycket var stängt och Halmstad visade sig inte från sin bästa sida när det just börjat spöregna när Bella kom fram. Men vi hann ändå med att äta på O'learys, vara nere en sväng på stranden (Bella ville se havet, och så fick det bli), sen köpa massa gott för att spendera resten av kvällen i soffan framför båda Tsatsiki-filmerna. 

Dagen efter var det dags att bege sig. Vi åkte upp till Göteborg och mötte upp Bellas systerdotter strax därefter innan det var dags för matpaus på Max. Spenderade eftermiddagen med att äta mat, dricka gin och gå runt bland alla människor utanför Ullevi innan det var dags för insläpp. Två förband och en hel himla massa tid senare skulle det åtminstone äntligen vara dags för One Direction. 


Efter konserten skrev Bella: "jag har lite svårt att förstå att jag faktiskt sett harry styles på riktigt" vilket var så himla klockrent med tanke på att 90% av alla tagna bilder eller videor var på honom.


Resten av bandet ska givetvis inte heller glömmas bort, och konserten var så himla bra och rolig.
 
Älskar Sverige, svenskar, köttbullar och lingonsylt. Och ser till och med bra ut i en ful peruk.

Och här tar bildbomben slut. 
Så himla roligt att äntligen få se dem live, plus att få se dem tillsammans med bästa Bella! 

Efteråt spenderades natten med mer mat på Max innan vi spelade Skip-Bo på ett nattöppet McDonalds tills stationen öppnade igen och vi kunde ta våra morgontåg hem. Kom hem efter att ha varit vaken i över ett dygn och var ganska nöjd med att kunna krypa direkt ner i sängen och vara ledig hela dagen. 

Nu är det dock över för den här gången och jag är lite tröttare och lite mer förkyld än vad jag var för en vecka sen men det är trots allt helt okej. Men nu ska det sovas så får bästa kent skrivas om en annan dag. 
 

Kommentera här: