Efter-skolan-öl och lördagsgodis

Igår blev det återigen en spontanare. Efter en lång fredag var det inte svårt att få med sig samma goa gäng som senast på en öl, eller några stycken, efter skolan. Det finns också något extra härligt med att spendera några timmar runt ett bord, prata skit och dricka öl medan eftermiddag blir kväll och veta att man ändå kommer hem i så pass tid för att kunna fortsätta kvällen med mat och serier i soffan efteråt. 

Och idag är det lördag och vi har handlat lördagsgodis, ätit rostmackor med rostbiff och remouladsås och ikväll ska Christoffer tillaga en hel kyckling men i övrigt ska vi inte göra någonting alls, mer än att äta och kolla på serier. Ganska bra dag ändå. 
 
Har beställt Q10-tabletter nu också efter att mamma tipsat om att hon åt det under den tiden hon själv studerade och var fruktansvärt trött. Hoppas det kan hjälpa något, är liksom "trött på att vara trött" så att säga. Och nog för att kaffe är gott men det finns väl en viss gräns för hur mycket kaffe man kan dricka per dag innan det slutar med att man är skakis med magont istället för piggare...

Kommentera här: