Halmstadbesök och familjeturné

8-9 juli hade vi en av våra enda lediga helger tillsammans den här sommaren och planerade därför in ett besök i Halmstad. Åkte upp vid lunchtid och mötte upp pappa vid stationen som hämtade våra väskor innan vi fortsatte vidare in till stan. Sverige skulle spela kvartsfinal mot England och vi skulle se på den på en uteservering och efter att ha hamnat på Tillsammans bestämde vi oss för att stanna där. Åt lunch, drack öl och när det började närma sig hade hela stället fyllts av människor i gula fotbollströjor och hattar av alla dess slag. 
 
Matchen började och det var otroligt varmt, så efter första halvlek gick vi vidare hem till moster Ami och såg andra halvlek med henne och Jens, drack bubbel och såg Sverige förlora. 
 
Efter matchen åkte vi vidare hem till vallås för att äta pizza och se matchen mellan Kroatien och Ryssland. Kroatien vann, förstås! Och vi kunde åtminstone glädjas över att ha ett lag kvar att heja på under resten av VM. 
 
Efter att ha sovit över hos pappa fortsatte turnén vidare. Efter en lunch i parken med pappa och Cecilia åkte vi på fika hos mormor, därefter vidare hem för middag och en natt hos mamma. Christoffer fick dock åka hem tidigt på måndagen för att jobba, medan jag själv stannade kvar hos mamma tills efter lunch. Då åkte jag in till stan och mötte upp pappa igen, åkte hem till Andreas och Sandra och lilla Stina på en fika. Och därefter tog turnén slut, hela familjen hade hunnits med på en helg (efter att Fredrik, Josse och Theodor kommit förbi på en fika i Helsingborg på fredagen), och jag åkte hemåt igen. 
 
Denna lilla snäcka alltså, sötaste som finns. 💕

Kommentera här: