Det lediga livet

Hade en ledig dag precis i början av Augusti. Och ledigheten fick utnyttjas till fullo. Mindre än ett dygn i Göteborg, men jag fick hinna med att kramas, skratta, gråta och dricka sangria med min bästa bästis Tina och se både Markus Krunegård och Linnea Henriksson på samma kväll. ❤
 
Plötsligt hade jag över en vecka ledigt i sträck och varvade första dagarna med storstädning, serietittande och lite ölprovning. 
 
Ledigheten innebar också en kort men innehållsrik familjeturné. Klämde in bröderna, syskonbarnen och föräldrarna på ett dygn. Intensivt och gosigt. Kort men gott. 
 
Dagarna efter den där lilla turnén bar av vidare mot en helg med Chantee. Sörplade sangria och spelade spel. Gick på promenad i skogen - vilket av slump ledde till svampplockning som i sin tur blev kvällens middag (kantarellpizza med karamelliserad lök mmmmhm). Spelade spel. Åt mysiga frukostar.  Pratade av oss hela sommaren som gått. ❤
 
Efter familjeturnén och helgen hos Chantee bar det av hemåt, men strax därefter (timmar efter) iväg igen. Malmö. Linnea Henriksson - allas våran drömkvinna. Gos!
 
Lite mat har också hunnits med - cevapi i lepinja med godsaker till efter inspo från brodern.
 
Sedan har sista jobbpassen jobbats och nu är det ledigt fram tills skolan börjar. Ledighet som ska försökas ta tillvara på - i den mån att jag ska försöka faktiskt ta det lite lugnt och ladda om. Men däremellan blir det ett frisörbesök, en sväng på ikea, lite städning, handling, fixande. Om åtta dagar är det igång igen - vilket ändå är rätt härligt.

Kommentera här: