Lördag med kräftor och annat fint

I lördags var det kräftskiva som gällde ute hos Hanna och hela gänget från sph10 var samlat för en sista gång innan alla far iväg på olika håll och kanter. Och nog var det all in som gällde med hattar, kräftor, aioli och allt som kan tänkas höra till en kräftskiva.

När maten var uppäten och maten bortplockad var det dags för lek. Tampongleken var först ut och lag Unicorn (på bild) vann över lag Kräftan. Vi körde även shotroulette och tog knäppa foton. 

Hanna hade tre gosiga, stora hundar och hundkär som jag är blev det förstås mycket kel och gos. Här har vi Hanna och Loppan till vänster och jag och Loppan till höger.

Det bjöds på en himmelskt god tårta till efterrätt, pratades om framtidsplaner, sex, kärlek och minnen.

När allt sedan var uppätet och uppdrucket bestämde vi oss för att vi inte alls var redo att avsluta kvällen här - så istället klämde vi in oss i Julias bil då hon körde denna kväll och åkte in mot stan, sjöng med till ABBA-låtar och gick ut i natten. 

En så väldigt fin sista kväll med alla samlade för det här året och den kunde inte ha blivit mycket bättre alls.

-

Nu är det bara 467 timmar kvar tills planet lyfter från Kastrup.


Fredag och Filmfest


I fredags eftermiddag mötte jag upp Erika för att hjälpa henne hitta en passande utklädnad till kvällens fest med filmtema. Några affärer senare pausade vi och satte oss på Tillsammans där hon bjöd på sangria. 

Supermys och fint. Och någon timme senare hade vi druckit upp och begav oss vidare för att springa igenom några affärer till och få det klart för oss att det även blev filmfest för min del!

Så snabbt och spontant köpte jag vad som behövdes från Panduro och åkte hem för att göra mig redo. Utklädnaden blev Prinsessan Eva från Känn ingen sorg och med glada kommentarer från både filmproducent och ansvarig för make up så känner jag att jag kan vara nöjd med resultatet! 

Tog själv inga bilder på festen men hade det himla fint omringad av Musse och Mimmi Pigg, Juno, Cruella och dalmatinen Perdita m.fl. och efter lite nattmat och barhäng i stan så avslutades en fantastiskt fin och spontan dag med skjuts hem för att krypa ner i sängen och somna på direkten.