Vår lägenhet

Nu har vi bott i vår fina lägenhet i drygt två månader. Det känns dock längre, för jag känner mig så hemma här. Kan gå runt i lägenheten och tänka att fasen vilken tur vi hade som fick just den här. För den är så fin och bra, även om det är lite väl lyhört ibland. 
 
Så en liten rundtur...
Hallen.
 
Vårt stora fina kök.
 
Badrummet med både badkar och tvättmaskin. Perfekt.
 
Sovrummet. Ljust och fint med en massa garderober och till och med plats för en plugghörna.
 
Funderar fortfarande på hur man ska fylla ut "korridoren" dock, svårmöblerad men en lampa och lite tavlor kan nog göra susen...

Sist men inte minst. Vardagsrummet. Med balkong förstås. 
 

HURULA - Överraskningskonsert

Igår skulle vi åka till malmö, en drös av mina finaste klasskompisar och jag, för att dricka öl. Men plötsligt smälldes det i partypoppers och det visade sig att mina tokiga vänner i smyg smidit planer och planerat in ett sent födelsedagsfirande och köpt biljetter till Hurula som spelade i Malmö samma kväll. (Det komiska i det hela var att jag under en tid ändå funderat på att kanske dissa dem under några timmar för att gå på spelningen, men som tur var aldrig tagit tag i att köpa biljett). 

Har ju obviously gulligaste kompisarna man kan tänka sig och förutom att få den redan inplanerade helkvällen med dem var det så förbannat fint att få gå på konsert och att dessutom få se Hurula igen. ♥
 

Long time no see.... hejhej

Efter ytterligare lite tjat från Tina så har jag till slut lovat att ta tag i att skriva någonting. Och nu är tentaveckan över, jag är 100% ledig och ser till att passa på att hålla mitt löfte och uppdatera om livet och dylikt. Såååå, här kommer det Tina, från början (för det här året):
 
Det nya året firades in hos just Tina och Carl i Göteborg. Vi lagade middag, spelade spel och drack bubbel bara vi fyra. Härligt.

När vårt lilla "jullov" var över så var också klasskompisarna tillbaka i stan och likaså ölkvällarna. 

Sen fick vi ÄNTLIGEN flyttat till vår stora fina lägenhet. Varga hängde med mig som moraliskt stöd i uppackningen. 

Efter flytten ingick det förstås att handla en djungel av växter och att inviga badkaret. 

Vart tiden tog vägen därefter är en bra fråga. För nu plötsligt har vi bott i lägenheten i snart två månader. Både jag och Christoffer har hunnit fylla år, vi har haft både kalas och fest och övernattningsgester. Vi har fått upp åtminstone ett par tavlor, fått installerat tvättmaskinen och hittills lever åtminstone växterna fortfarande (annars har jag haft för vana att övervattna dem i rädsla för att glömma bort det...). 
 
I över en veckas tid såg livet ut såhär, fram tills i torsdags. Chantee flyttade halvt hem till oss och vi spenderade otaliga timmar vid köksbordet med att plugga på som tokar inför psykologi-/socialpsykologitentan i torsdags. Förhoppningsvis kommer det att ha lönat sig. Om inte annat så fick vi i alla fall leva ut våra förkylningar tillsammans och ha mysiga luncher och fikastunder mitt i allt plugg. 

Nu är det söndag igen men innan nästa delkurs börjar har jag ytterligare en ledig dag. Förhoppningsvis tar jag mig ut i solen lite mer då, men för nu får det räcka med att lägga patiens framför Skam innan det är dags att slänga på en maskin tvätt till och tömma diskmaskinen. Men: inget plugg åtminstone. Inte det minsta!