Några sista nolledagar.

Tio dagar passerar fort och trots att jag missat en del pga halsflussen har jag haft det otroligt bra. 
Nu är det dock över och imorgon börjar vi skolan på riktigt. Skolan och tre år fyllda av ännu mer galenskap.

Den här sköningen kom till slut hem till Halmstad igen och anslöt till nollningen. Tillsammans var vi sjuka men gick på nollepub ändå.

David och Tina.

Det var laudebilsrace på stora torg.

Och kletigt i picasso..


Det här gänget människor har varit så jäkla grymma och gjort vår nollning just så bra som den bara kunnat bli. De är fantastiska hela bunten!

Till slut fick tröjorna åka av och efter avtäckningen var det dags för finsittning. Något som slutade med en fin men blöt natt på kåren.

Och trots att dagarna varit toppen så är det ändock skönt att det nu är över. För det är nu det börjar. På riktigt.

20140827

Under en veckas tid har jag hunnit med just precis allt möjligt.
Jag har haft världsbra nolledagar, träffat nya goa människor som jag vet kommer göra mina tre kommande år roligare än någonsin. Vi har skriksjungit hum-ramsor in på ett nästintill fullsatt amfi, gycklat, grillat, lekt lekar och inte minst förfestat med staben, gått på nollepub på kåren och fått aningen skräckinjagande besök av överstaben.

Jag har även gått på bröllop, det mest fantastiska bröllopet jag någonsin skådat. Gråtit mig igenom en vacker vigsel och sedan skrattat och dansat mig igenom en underbar bröllopsfest. 

Men till slut kom det som jag väl egentligen borde räknat med. Efter långa dagar och nätter utomhus, mycket skrål och sång och alldeles för lite sömn. Halsflussen.

Så istället för att nollas för glatta livet med mina fina nollevänner så ligger jag ihopkrupen i sängen med en förbaskat svullen hals och en låst käke som hindrar mig från att äta. 
Är arg och sur nästintill dygnet runt på detta elände men proppar i mig min antibiotika samt panodilen för att bara invänta den dag jag kan medverka igen.. vilket jag räknar med ska vara imorgon.. En lugn torsdag och sedan den avslutande dagen på fredag. Kommer att bli fantastiskt. Och då, då ska jag även kunna äta igen!
(Pizzahäng är redan inbokat för så snart detta är möjligt)

Snart så... Snart! 

#sandreas2014 - bröllopsfesten

Efter en fantastisk vigsel vankades det bröllopsfest på Villa Aster i Genevad. Supermysiga lokaler där det bjöds på mat, tal och mängder av dans.

En given champagneskål när brudparet anlände till festen.

Under middagen (som var något av det godaste jag ätit på länge) bjöds det på underhållning i form av tal och lite tillbakablickar från både möhippa och svensexa! 

Och tro det eller ej, i ett spontant ryck efter att ha glömt mitt kort hemma så höll även jag ett kort tal. 


Det togs även mängder av selfies och härliga bilder. 

Och sist men inte minst, efter efterrätt och bröllopsvals så blev det dans för hela slanten. En av kvällens höjdpunkter var ju klart att dansa järnet till Ramlar.

Resten av kvällen bjöds det på drinkar i öppen bar och till "nattamat" fanns det både tunnbrödsrullar, små chipspåsar och gör-din-egen godispåse. 

Kvällen blev sen men helt klart en dag och kväll vi aldrig lär glömma. 
Och detta förtjänar brudparet ett stort tack för att ha gett oss chansen att vara en del av. ❤️