Två bra från förra veckan

♥ I våras stod vi på Andreas och Sandras uteplats och skålade i champagne när de hälsade oss välkomna till Andreas 30-årsfirande. Mitt i alltihop berättade de dessutom att de skulle ha barn, lite längre fram fick vi veta att det skulle bli en flicka. Och nu, förra veckan, i torsdags morse blev jag faster till denna lilla flicka. Andreas och Sandra fick äntligen sin dotter Stina och jag är så otroligt glad för deras skull. Ser så mycket fram emot att få träffa henne! 
 
♥ I fredags bjöd jag hem lite klasskompisar för typ första gången sedan jag flyttade in. Först kom Chantee, som förstås varit här flertalet gånger, och åt tacos. Sedan trillade fler klasskompisar in och vi hade en så otroligt kul kväll tillsammans. Gick sedan ut för både öl och nattamat och kröp ner bredvid C som stannat hemma först vid halv fyra på natten. Resulterade förstås till att jag var något trött dagen efter, men samtidigt mest glad över att ha hittat ett sådant härligt gäng av människor. 
 
Nu har en ny vecka hunnit ta fart och jag längtar redan tills på fredag när grupparbetet är redovisat och vi kan fira att ha vi (förhoppningsvis) överlevt ännu en delkurs.

Mamma på besök

Idag var vi lediga och då fick förstås mamma komma ner på besök. Kalla mig mammig om ni vill men har man varit van vid att träffa henne minst en gång i veckan för det mesta så blir det trots allt en viss omställning när man numera träffas en, möjligen två gånger i månaden istället (om man har tur). 

Hon kom i alla fall hit idag vi hann med både lunch och fika, mys och en promenad vid havet. Mycket bra sätt att spendera en ledig dag på. 
 
Nu har hon åkt hem igen och jag ska försöka slita mig från soffan för att orka ta tag i livet, dvs. ta en dusch och byta om till myskläder för att sedan spendera kvällen framför serier. Mer än så kommer inte bli gjort idag, men det känns ändå tillräckligt. Imorgon är det skola från 09 till 17 igen och sen dessutom lägenhetsvisning på kvällen. Så all ork (som just nu ändå inte finns) behövs helt enkelt sparas tills dess. 

Bullbak och sambofritt

Jahapp. Igår åkte Christoffer iväg på utbildning igen och jag har numera sambofritt fram tills på torsdag. Lite skönt med ensamtid och inga snarkningar, men också lite ensamt förstås. Men samtidigt har jag fullt upp, ägnade gårdagen åt att baka saffrans-vaniljbullar och idag var det skola kl 9-17. På torsdag blir det likadant, och med lägenhetsvisning igen på kvällen dessutom. Men det bästa av allt förstås: imorgon kommer mamma på besök! ♥