Helsingborg

Helsingborg känns mer och mer hemma för varje dag som går. 
Snart har det gått tre månader sedan flytten och det känns mer och mer naturligt att det är det här som är hemma nu, och inte Halmstad. Även om jag kan tycka att vissa saker, vissa personer är för långt bort ibland, typ mamma, typ Tina. Men trots allt, det börjar verkligen kännas hemma.
 
De senaste dagarna har ägnats åt att träffa Chantee för att dricka kaffe och gå på promenad, gå på lägenhetsvisning, ha en lång skoldag för att sedan få ett meddelande i form av "kom förbi och drick öl" som får en att slänga mössan över det fortfarande blöta håret och vandra in till stan för att hitta ett litet härligt gäng i en källare med öl till studentpris. Helt enkelt: mest bra saker ändå. 
 
Det är det där spontana, som får en att släppa allt vad man har och säga "okej, jag kommer, vi ses snart!" som gör livet lite roligare, för det mesta. Det behövs. Och efteråt kan man möta upp killen man gillar som jobbat hela dagen för att återvända hem i lämplig tid och spendera resterande del av kvällen framför tvn. Och dagen efter (idag) är man bara en gnutta trött men det är man ju ändå alltid så det gör inte så mycket ändå. 

Kommentera här: